• хит видео

Прваче од БиХ до новинарка: Стави ја маската на нос, не сакам да се заразам! (ВИДЕО)

Новата учебна година започна во сараевскиот кантон во БиХ, а новинарката на телевизијата „Н1“ разговарала со едно прваче токму на оваа тема, од кое сепак доби неочекуван одговор. На објавеното видео се гледа како детето со маска ја предупредува новинарката дека таа маската не ја носи според пропишаното. На новинарката маската и била под носот, …

Прваче од БиХ до новинарка: Стави ја маската на нос, не сакам да се заразам! (ВИДЕО) Read More »