• Група

На 55 години почина познатиот пејач Џони Солинџер, немал пари за лекување

Поранешниот пејач на американската рок група „Скид роу“, Џони Солинџер почина на 55-годишна возраст. Тој групата ја напушти во 2015 година. Рок-ѕвездата во мај на своите обожаватели им соопшти дека има оштетување на функцијата на црниот дроб, дека бил во болница веќе неколку месеци, и дека „прогнозата не е добра“. – Како и повеќето музичари …

На 55 години почина познатиот пејач Џони Солинџер, немал пари за лекување Read More »