• готвачка

ФОТО | Најпознатата готвачка на светот сподели рецепт за најсочно пилешко: Тајната е во една состојка!

Пилешкото е генерално едно од омилените меса, но во текот на подготовката, може да биде суво, така што сите се обидуваат да направат вкусно и сочно јадење од него. Најџела Лосон, најпознатата ТВ-готвачка, го сподели на Инстаграм својот рецепт за совршено пилешко, за кое тврди дека е најсочно на светот и дека секогаш успева.             …

ФОТО | Најпознатата готвачка на светот сподели рецепт за најсочно пилешко: Тајната е во една состојка! Read More »