• готвач

Готвач откри кои делови од пилешкото се најзатруени со хемикалии

Покрај свинското, пилешкото месо спаѓа во една од најпопуларните намирници од животинско потекло. Готвачот Сергеј Синицин откри кои делови од пилешкото се најзатруени со хемикалии. Иако е малку калорично (ако се јаде без кожата), нутриционистите истакнуваат дека не поседува премногу хранливи материи, како на пример, говедското или мисиркиното месо. Секако, ако зборуваме за природно одгледувана …

Готвач откри кои делови од пилешкото се најзатруени со хемикалии Read More »