• гости

Сакате пари и среќа во 2023 година? Не е сеедно како сте ја украсиле и каде сте ја ставиле новогодишната елка!

Сезоната на празници е посебна за секого, како за буџетот, така и за подготовката и еуфоријата. Фенг шуи не само што помага за уредување на домот и придонесува за благосостојба, туку ни нуди и совети како да ја уредиме новогодишната и божиќната декорација за да ни создаде позитивна енергија во нашиот дом. Сигурно многумина од …

Сакате пари и среќа во 2023 година? Не е сеедно како сте ја украсиле и каде сте ја ставиле новогодишната елка! Read More »