Tag : гореше

Хроника

Гореше куќа во Скопје

Вчера во 9.16  часот во скопската полиција, 36-годишниот Т.Ј. од Скопје пријавила дека настанал пожар во куќа во нејзина сопственост на улицата „Малешевска“, при што...