• „Го сакам Водно“

ВИДЕО | Граѓаните бараат спас – новите локални власти најавуваат крај на бетонизирањето на Водно

Главниот град на Република Македонија, Скопје, има нешто што ниедна друга метропола нема – вистинска планина на само два километра од центарот на градот. Водно е белите дробови на Скопје и е вистински лек против најголемиот проблем на граѓаните во метрополата аерозагадувањето. Но, се чини дека низ годините наназад не беше поштедено од нечии интереси …

ВИДЕО | Граѓаните бараат спас – новите локални власти најавуваат крај на бетонизирањето на Водно Read More »