• гевгелија

Пожарот во пограничниот регион на Гевгелија направи голема материјална штета

Пожарот во гевгелискиот пограничен регион во близина на пречистителната станица, во чие гасење вчера  координирано учествуваа екипи од ТППЕ Гевгелија и противпожарната бригада на општина Пеонија нанесе материјални штети на земјоделските посеви во пограничниот регион. Покрај пожарникарите од Гевгелија и Поликастро, во гасењето на огнот учествуваа и сопственици на земјоделските посеви како и вработени во ЈПКД …

Пожарот во пограничниот регион на Гевгелија направи голема материјална штета Read More »