• гаќи

Шокантни податоци: Секоја петта жена носи исти гаќи со денови, последиците се опасни

Истражувањето во кое учествуваа повеќе од 1.000 жени, спроведено од „Дерм ревју“- платформа за нега на кожата – покажало дека 21 отсто од испитаничките носат исти гаќи „неколку дена“. Шокантно е што секоја петта жена носи исти гаќи три или повеќе дена. Ова значи дека валканата навика е многу почеста отколку што мислат луѓето. Некои …

Шокантни податоци: Секоја петта жена носи исти гаќи со денови, последиците се опасни Read More »