• француски предлог

Петров: Пратениците во Собранието се колнат пред Уставот и граѓаните, тука не вредат нотарски изјави

„Пратениците во Собранието се колнат пред Уставот и пред граѓаните што ги избрале. За пратениците, независно од нивната партија, важно е нивното убедување. Тука не вредат нотарски изјави, како што имаме и примери од други земји, пратениците одлучуваат автономно, независно од партијата“ рече членот на Извршниот одбор на СДСМ, Андреј Петров, во „Само вистина“ на …

Петров: Пратениците во Собранието се колнат пред Уставот и граѓаните, тука не вредат нотарски изјави Read More »