• европско првенство 2021

Најдобрите македонски одбојкари се одјавија од Тампере, почнува проектот „ЕП 2023“

Победите и поразите се рамноправен сегмент од секој натпревар. Токму затоа не мора да биде изненадување што македонските одбојкари загубија во сите настапи на 32 Европско првенство во Тампере (Финска), напротив, знаејќи ги сите околности, може да се заклучи дека во „Хакаметска“ арена се остварија прогнозите. „Црвено-жолтите“ не беа фаворити, но не беа ниту во …

Најдобрите македонски одбојкари се одјавија од Тампере, почнува проектот „ЕП 2023“ Read More »