Холштајн: Северна Македонија кон ЕУ може да се потпре на неограничената поддршка од Германија

Северна Македонија може секогаш да се потпре на поддршката од Германија, вели амбасадорката на Германија Анке Холштајн во интервју за медиумската платформа на Цивил, во кое говори за повеќе теми, меѓу кои и перспективите на ЕУ интеграцијата.  – Северна Македонија може да се потпре на неограничената поддршка од Германија во овој процес – изјави амбасадорката …

Холштајн: Северна Македонија кон ЕУ може да се потпре на неограничената поддршка од Германија Read More »