• есм

ЕСМ: РЕК Битола испрати свои пожарникари за гаснење на пожарот во Жито Битола

Две противпожарни возила и 20 пожарникари и вработени во Службата за техничка сигурност при РЕК Битола активно се вкучија во гаснењето на пожарот во фабриката Жито Битола. Едно противпожарно возило на РЕК Битола со тројца пожарникари дежураа во текот на ноќта, заедно со колеги од противпожарната единица од Битола и будно ја следеа состојбата во …

ЕСМ: РЕК Битола испрати свои пожарникари за гаснење на пожарот во Жито Битола Read More »