• Дритан Абазовиќ

Средба Маричиќ – Абазовиќ: Продолжување на реформите за стабилен Западен Балкан

Реформите и европската перспектива на земјите од Западен Балкан, била тема на денешните разговори во Подгорица на министерот за правда Бојан Маричиќ со потпретседателот на Владата на Црна Гора, Дритан Абазовиќ. Двајцата соговорници, како што соопшти Министерството за правда, констатирале дека двете земји имаат блиски пријателски односи, но потребно е да се интензивира соработката пред …

Средба Маричиќ – Абазовиќ: Продолжување на реформите за стабилен Западен Балкан Read More »