• дрисла

Јане Мицевски од ВМРО-ДПМНЕ е нов директор на депонијата „Дрисла“

Јане Мицевски, носителот на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Сопиште, е новиот директор на депонијата „Дрисла“.  Градоначалничката Данела Арсовска вчера го разреши од функцијата досегашниот в. д. директор Коста Начевски и на негово место за в. д. директор го постави Мицевски. Град Скопје во јануари 2020, во времето на ексградоначалникот Петре Шилегов ја врати …

Јане Мицевски од ВМРО-ДПМНЕ е нов директор на депонијата „Дрисла“ Read More »