22 C
Скопје

Tag : дигестивен систем

Здравје Магазин Магазин слајдер

Зошто треба да пиете вода пред појадок?

Слободен Печат
Би требало да знаете дека 60% од човечкото тело на возрасен човек се состои од вода. Значи, не треба да ви биде чуден фактот дека...
Здравје Магазин

Намирници кои спречуваат рак на дигестивниот систем

Слободен Печат
Светското здружение на гастроентеролози, секоја година се фокусира на некои болести кои влијаат на системот за варење. За 2019 година, тоа беше гастроинтестиналниот карцином. Станува...