• Детски Евросонг

Интервју со нашите претставници од „Дајте музика“: Ако победиме на Детската Евровизија, ќе ја поканиме Грета Тунберг во Македонија!

Тинејџерите Анастасија, Филип, Кики и Миха, кои во недела, на 19 декември ќе нѐ претстават на Јуниорската Евровизија, веќе неколку дена во Париз интензивно се подготвуваат за големиот настан. Велат дека се неизмерно среќни што ќе имаат можност со песната „Green Forces“ на Европа да ѝ ја пренесат моќната порака за климатските промени и да …

Интервју со нашите претставници од „Дајте музика“: Ако победиме на Детската Евровизија, ќе ја поканиме Грета Тунберг во Македонија! Read More »