• десерт

Вкусно задоволство: Дали сте пробале пржен сладолед?

Најомилениот леден крем на сите времиња или попознат како сладоелд, е десерт кој денес го има во сите можни вкусови. Доколку душата ви бара нешто слатко денес, направете пржен сладолед за вас и вашите сакани. Дозволете си го ова вкусно задоволство кое со сигурност ќе ве воодушеви. СОСТОЈКИ: 500 г сладолед 50 г остро брашно …

Вкусно задоволство: Дали сте пробале пржен сладолед? Read More »