• денот

„Вело родео” во Градски парк за Денот на Европа

По повод 9 мај- Денот на Европа, Здружението на граѓани Еко Логик, традиционално и оваа година организира „Вело родео” настани кои се одржуваат во рамки на редовните активности на програмата „Вело училишта”.  „Вело родео” настаните ќе започнат денеска во 11 часот кај Школка во Градскиот парк во Скопје, а утре продолжуваат во Вратница, а задутре …

„Вело родео” во Градски парк за Денот на Европа Read More »