• деловен

ВИДЕО | Бошков: Газдите што не ги исплатија субвенциите и платите се без деловен и личен морал

Кај нас поимувањето на малиот бизнис или водењето на бизнис пред сѐ се заснова на концептот да се заработува нешто за животна егзистенција и тука на некој начин проткајува нитката да се учи да се води бизнис и се уште влијанието на незнаењето е присутно. Последици ќе ги гледаме и чувствуваме кога ќе почнат сериозно …

ВИДЕО | Бошков: Газдите што не ги исплатија субвенциите и платите се без деловен и личен морал Read More »