• дајте музика

Преку пола милион прегледи за македонските претставници на детскиот евросонг

Минатиот викенд Green Forces се сретнаа со албанската претставничка на Детскиот Eвросонг, популарната Ана Ѓебреа. Во студиото на Македонската телевизија, Ана пееше на македонски за спас на планетата Земја, а „Дајте музика” одговорија на албански: „Ќе бидеме покрај тебе!“ Песната на албанската претставничка Ана Ѓебреа ја третира темата за врсничко насилство, со наслов Stand by …

Преку пола милион прегледи за македонските претставници на детскиот евросонг Read More »