• дадилка

„Дадилката од пеколот“ што на четири ипол месечно бебе даваше Бенседин доби задолжително психијатриско лекување

Дадилката С. Ц, која во два наврати даваше лекови за смирување на четири и пол месечно бебе, поради што беше затруено, денес беше осудена во Првиот основен суд во Белград на задолжително психијатриско лекување и притвор во здравствена установа. Мерката за лекување ќе трае, како што е наведено, сè додека има потреба од тоа. Заедно …

„Дадилката од пеколот“ што на четири ипол месечно бебе даваше Бенседин доби задолжително психијатриско лекување Read More »