• цветници

Богојески: Само помрачени умови болни за власт организираат протест на Цветници

Само помрачени умови болни за власт, организираат протести на ваков ден како Цветници“, вака лидерот на Македонски концепт, Петар Богојески го коментира денешниот протест пред Владата, на кој ќе присуствува и опозициската ВМРО-ДПМНЕ. „Денес е Цветници. Секој Христијанин прославува низ молитва и причест воскресение Лазарово, најголемото чудо на Господа и влез негов во Светиот град! …

Богојески: Само помрачени умови болни за власт организираат протест на Цветници Read More »