Tag : црниче

Вести Скопје

Ново детско игралиште во населба Црниче (ФОТО)

Слободен печат
Општина Кисела Вода привршува со работните активности за изградба на ново детско игралиште во населбата Црниче. И во периодот што следува, велат од Општината, активностите...
Вести Скопје

Завршена реконструкцијата на улиците „Бихаќка” и „Црниче”

Слободен печат
Екипите на Град Скопје ја завршија реконструкцијата на коловозот и на дел од тротоарите на улиците „Бихаќка” и „Црниче”, меѓу општините Центар и Кисела Вода....
Вести Скопје

Улиците „Бихаќка” и „Црниче” утре затворени за сообраќај

Слободен печат
Град Скопје информира дека утре ќе продолжи асфалтирањето на дел од улиците „Бихаќка” и „Црниче”, на потегот од улицата „Фредерик Шопен” до подвозникот. Поради тоа, овој...