• црнци

Тројца американски полицајци фатени на снимка: „Ќе тргнеме во колеж на црн*ишта“

Американски полицаец од Северна Каролина е отпушен откако со камера е фатен како говори дека „не може да дочека“ да тргне во „колеж“ на црнци во граѓанската, односно расната војна која според неговото мислење е неминовна. 44-годишниот полицец Мајкл „Кевин“ Пинер во снимениот разговор со колегите дал до знаење дека е уверен дека големите протести …

Тројца американски полицајци фатени на снимка: „Ќе тргнеме во колеж на црн*ишта“ Read More »