• ченто

Дивоградбата кај амбулантата во Ченто пред свечено отворање, надлежните молчат

Дивоградбата во близина на здравствениот дом во Ченто е веќе готова, а надлежните од Општина Гази Баба се без одговор како и зошто дозволиле таа да биде изградена. Три ипол месеци откако „Слободен печат“ пишуваше за случајот со нелегална градба на улица „Маџари“ која се гради на државно земјиште и за која градоначалникот на општината, …

Дивоградбата кај амбулантата во Ченто пред свечено отворање, надлежните молчат Read More »