• британска амбасада

Се јавил во британската амбасада во Скопје да се закани дека амбасадорката ќе биде убиена

Жител на Мешеишта од Општина Дебрца се јавил во британската амбасада во Скопје и се заканил дека амбасадорката ќе биде убиена, соопшти Обвинителството. Тој се гони за загрозување на сигурноста на амбасадорката во Скопје затоа што на  14 април се јавил на официјалниот телефонски број на амбасадата, каде се вклучил автоматскиот оператор на централната и …

Се јавил во британската амбасада во Скопје да се закани дека амбасадорката ќе биде убиена Read More »