• брегу

Брегу повика на промена на процесот за пристапување во ЕУ

Генералната секретарка на Советот за регионална соработка (РСС) Мајлинда Брегу во име на Западен Балкан повика денеска на промена на процесот на пристапување кон Европската унија, соопшти РСС. -Пред тоа „доцна“ да потрае цел живот, процесот на пристапување треба да се смени. На подобро. Бидејќи цената на застојот во проширувањето на Западен Балкан е голема …

Брегу повика на промена на процесот за пристапување во ЕУ Read More »