• бонус

Мерцедес ќе почести 100.000 работници со бонус до 6.000 евра

Дајмлер и Мерцедес-Бенц ќе прослават добра деловна година со плаќање дарежливи бонуси на германските вработени кои ги исполнуваат условите. Одборот и работничкиот совет на германскиот производител на автомобили ќе исплатат бонуси со висина до 6.000 евра на приближно 100.000 квалификувани работници ширум земјата, изразувајќи благодарност за нивната работа во текот на годината отежната од пандемијата …

Мерцедес ќе почести 100.000 работници со бонус до 6.000 евра Read More »