• Боки 13

Апелација ја одложи јавната седница за „Меѓународен сојуз“, Боки 13 сè уште е во болница

Јавната седница по кривичниот предмет „Меѓународен сојуз“ што требаше да се одржи денеска е одложена бидејќи Бојан Јовановски – Боки 13 сè уште е во болница, соопшти Апелација. Јавната седница пред Апелациниот суд Скопје по кривичниот предмет КОКЖ-153/22 во јавноста познат како „Меѓународен сојуз“ закажана за ден 24.04.2023 година, се одложи поради неможност на обвинетиот …

Апелација ја одложи јавната седница за „Меѓународен сојуз“, Боки 13 сè уште е во болница Read More »