• блогерки

Никогаш не би помислиле дека ова модно „парче“ ќе ја одбележи пандемијата од коронавирус! (ФОТО)

Чорапите не се само модерено секојдневно парче или моден детал – тие претставуваат и неизоставен дел од нашиот стајлинг. Особено кога ги носиме во карантин. Судејќи по фотографиите на модните блогерки и трендсетерки, чорапите добија водечка улога во светот на модата и колку тоа и да ви се допаѓа или не, тие се се носат …

Никогаш не би помислиле дека ова модно „парче“ ќе ја одбележи пандемијата од коронавирус! (ФОТО) Read More »