• блесок

Пендаровски: Со вежбата „Одлучен удар 21“ се зајакнува билатералното партнерство со соседите Бугарија и Грција

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски истакна дека со вежбата „Одлучен удар 21“ се зајакнува билатералното партнерство со нашите два соседа, Република Грција и Република Бугарија. Тој порача дека тука работата не е завршена, напротив, земјава ќе продолжи со инвестирање во одбраната и модернизирање и опремување на Армијата. – Во изминатите две недели имавте …

Пендаровски: Со вежбата „Одлучен удар 21“ се зајакнува билатералното партнерство со соседите Бугарија и Грција Read More »