• Беса транс

Случај „Беса Транс“: Роднините реагираат – Нека се каже вистината, некој нека ја преземе одговорноста

Членовите на семејствата и преживеаните во трагичната несреќа во Бугарија, во која загинаа 45 патници од автобусот на Беса Транс, не веруваат на извештајот на бугарските истражители за трагедијата и предупредуваат дека ќе бараат дополнителна истрага и правда во Судот во Стразбур. Ќамуран Пајазитовски – роднина на патник во автобусот на “Беса Транс” за „Слободен …

Случај „Беса Транс“: Роднините реагираат – Нека се каже вистината, некој нека ја преземе одговорноста Read More »