• б

Што зборува крвната група за вас: Нулта групата сакаат да се центар на вниманието, а А се срамежливи

Крвната група според некои истражувања, игра голема улога во карактерот на човекот. Па, да видиме што кажува секоја крвна група за одреден тип луѓе. Крвна група О Овие луѓе се многу отворени и комуникативни. Иницијатори, вечни трагачи по акција и не секогаш завршуваат она што започнале. Креативни се и популарни помеѓу своите пријатели, а често …

Што зборува крвната група за вас: Нулта групата сакаат да се центар на вниманието, а А се срамежливи Read More »