• астрологија

Ретрограден Нептун од 28 јуни: Време е за соочување со вистината

Нептун ќе почне да се движи ретроградно на 28 јуни, непосредно пред новата месечина. Ретроградниот Нептун може да открие некои скриени работи или кои можеби не сме сакале да ги видиме – време е за соочување со вистината. Оваа енергија може да ја активира нашата природна интуиција и психички способности и да ја подобри нашата …

Ретрограден Нептун од 28 јуни: Време е за соочување со вистината Read More »