• арсовска

Арсовска прва ја нагрди наградата на градот

Во текот на целата изборна кампања ги убедуваше скопјани дека е независна кандидатка и дека ќе се грижи за доброто на сите граѓани. Тврдеше дека тајната на успехот е во  квалитетно менаџирање за работите да „процветаат“. Дека го сака Скопје и ќе го направи модерен град. А само неколку денови откако стана прв човек на …

Арсовска прва ја нагрди наградата на градот Read More »