Tag : ароганција

Забава Магазин

Најарогантни хороскопски знаци!

Слободен печат
Постојат хороскопски знаци на кои не им е грижа ни за било кого освен за себе, уверени се дека светот постои само поради нив, но...
Жена Магазин

ПМС: Имаме ли самодоверба и зошто ни е толку потребна?

Јасмина Кантарџиева Димков
Дали (по)некогаш сте си префрлиле самите себеси дека „сте заникаде“ и дека не можете да им одговорите на предизвиците, а тука се пред вас, како...
Еспресо Хороскоп

НА СКАЛА ОД 1 ДО 10: Колку се арогантни овие 4 хороскопски знаци?

Слободен печат
Нив им е супер со самите себе и тоа какви се, но оние кои се околу нив не може да го кажат истото....