• Аријанит Хоџа

Удобности на државен трошок: За шест месеци, Хоџа потрошил повеќе од 22.000 евра на кафе и ручеци

Министерот за земјоделство од редовите на Движењето БЕСА, Арјанит Хоџа од септември, кога беше назначен на функцијата до 28 февруари годинава, односно само за 6 месеци, потрошил 22.794 евра за кафе и ручек во Министерството за земјоделство, односно во бифето „Концепт БАР“, компанија за послужување кафе и храна што го доби тендерот од македонската влада, …

Удобности на државен трошок: За шест месеци, Хоџа потрошил повеќе од 22.000 евра на кафе и ручеци Read More »