• англиски

Ужас во Хрватска: Девојка и три момчиња до смрт претепале професор по англиски јазик

Граѓаните на хрватскиот град Вараждин се во шок по убиството на 35-годишниот Нино Ченгиќ, професор по англиски јазик од Економското училиште. Според официјалниот полициски извештај, четири лица се осомничени за смртниот напад над професорот, братот и сестрата А. Г. (24) и И.Г. (24) и И.В. (29) и Д.Ж. (25). Според досегашните сознанија, тие го претепале …

Ужас во Хрватска: Девојка и три момчиња до смрт претепале професор по англиски јазик Read More »