Tag : ана стојановска

Останатo Спорт

Интервју со Ана Стојановска: Не се покајав што го избрав пинг понгот, досега имам 130 медали и 30 трофеи!

Фидан Коминовски
Веб изданието на „Слободен печат“ продолжува со серијата интервјуа со македонските млади спортски таленти и нивно афирмирање, Ана Стојановска блеска во пинг понгот и има...