• Александар Николоски

Николоски : Францускиот предлог е катастрофален за државата и народот

Александар Николоски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во гостување во централниот дневник на Сител телевизија истакна дека францускиот предлог е катастрофа за државата и народот и тој требал да се офрли уште првиот пат кога бил и објавен како таков. – Мене ме изненади што воопшто стигнавме како држава до предлог, а уште повеќе ме изненади што …

Николоски : Францускиот предлог е катастрофален за државата и народот Read More »