• албански

Влада: Усвоена информацијата за овозможување содржина и емитување на македонски/албански јазик на Спорт Клуб и Арена Спорт

Владата на Република Северна Македонија на денешната 77-ма седница ги донесе измените и дополнувањата, односно ребалансот на Буџетот на Република Северна Македонија за 2021 година, кои, заедно со дополнувањата на Законот за извршување на Буџетот на Република Северна Македонија за 2021 година, ќе бидат доставени на усвојување до Собранието. Според презентацијата на Министерството за финансии, …

Влада: Усвоена информацијата за овозможување содржина и емитување на македонски/албански јазик на Спорт Клуб и Арена Спорт Read More »