• активности

ВИДЕО | Камчев: Во САД бараат од Бајден јасна демонстрација на сила за руските постапки

Џо Бајден прв пат се сретнува со руски лидер во своето прво заминување надвор од САД и ако се чита како одговраат руските медиуми се добива впечаток дека се навистина задоволни. Оваа средба беше иницирана од самиот Бајден и затоа Путин од оваа средба би можел само да ќари, ако ништои друго само ќе се …

ВИДЕО | Камчев: Во САД бараат од Бајден јасна демонстрација на сила за руските постапки Read More »