• агенција за млади и спорт

ФОТО: Горјан Славески е носител на европската титула од УБФ

Денеска Агенцијата за млади и спорт објави дека директорот Наумче Мојсовски имаше средба со македонскиот борец Горјан Славески на кој треба да се гордееме. Славески е инаку носител на европската титула од УБФ (Универзална Боксерска Федерација) и беше гостин во Агенцијата за млади и спорт. Исто така минатата година во Германија победи и во супер …

ФОТО: Горјан Славески е носител на европската титула од УБФ Read More »