• ac/dc

AC/DC објавија дел од новата песна „Shot in the Dark” (ВИДЕО)

Триесет секунди тизер од новата песна „Shot in the Dark” на рок групата AC/DC собра за кратко време повеќе од 5.500 коментари. „Го преслушав овој исечок не знам колку пати. Звучи фантастично“, „Let there be rock in 2020”, се само дел од нив. Рокенрол легендите цела недела ја интригираа публиката со вести за враќањето, со …

AC/DC објавија дел од новата песна „Shot in the Dark” (ВИДЕО) Read More »