3 C
Скопје

Tag : ааа

Вести Македонија Слајдер

Дваесет и тригодишната студентка Артина Ќазими е најмладата народна избраничка

Слободен печат
Просечната возраст на новоизбраните 120 пратеници е 45 години. Во собраниските клупи  седнаа  77 пратеници и 43 пратенички. И во овој пратенички состав доминираат мажите,...
Вести Економија

АА-А: МЕПСО и ЕЛЕМ да се откажат од покачувањето на цената на електричната енергија

Слободен печат
За жал, дури и во време на пандемија, владата преку регулаторните тела донесува одлуки со кои ги штити монополите и олигополите, додека постојано ја влошува...