• 30

Еклипсата на 30 април најмногу ќе влијае на овие четири хороскопски знаци

Првата еклипса во 2022 година ќе се случи на 30 април. Иако сите ќе ја почувствуваме моќната енергија што доаѓа заедно со овие ретки месечеви состојби, четири хороскопски знаци ќе бидат најмногу погодени од затемнувањето на Сонцето во знакот на Бик бидејќи тоа ќе се случува во основните области на нивните натални карти. Бик Затемнувањето …

Еклипсата на 30 април најмногу ќе влијае на овие четири хороскопски знаци Read More »