ФОТО: Бил милионер во 80-те години, а потоа останал без ништо: Неверојатната приказна за овој дедо кој 23 години живее на пуст остров!

Додека целиот свет се соочи со принудниот карантин поради пандемијата на коронавирусот, овој дедо цели 23 години живее изолиран од сите грижи во светот… Австралијанецот Дејвид Глашин (76), во 80-те години на минатиот век бил милионер кој живеел во Сиднеј со сопругата и двете деца. Тој во 1997 година го изгубил своето богатство во неуспех …

ФОТО: Бил милионер во 80-те години, а потоа останал без ништо: Неверојатната приказна за овој дедо кој 23 години живее на пуст остров! Read More »