• 1мфл

Романтичарите ги започнаа подготовките, Елмас не го заборава „својот“ Работнички

Работнички ги стартуваше подготовките за новата сезона во Првата лига. Со нов шеф на стручниот штаб, Љупчо Марковски Калц, и со амбиции да се остварат многу подобри резултати од минатогодишните, „романтичарите“ означија почеток на подготовките. Спортскиот директор на клубот Горан Станковски им посака многу здравје на фудбалерите, а тренерот Марковски потенцираше дека единствено мерило ќе …

Романтичарите ги започнаа подготовките, Елмас не го заборава „својот“ Работнички Read More »