• љупчо николовски

Николовски: Вложуваме во рамномерен регионален развој за подобри услови за живот на граѓаните

Вицепремиерот за за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски и градоначалникот на Општина Крива Паланка, Борјанчо Мицевски, беа на локацијата кадешто започнува изградбата на пристапниот пат до Градските гробишта во Крива Паланка. Како што соопшти владината прес-служба, изведбеното решение предвидува …

Николовски: Вложуваме во рамномерен регионален развој за подобри услови за живот на граѓаните Read More »